»
BERÄKNA PRIS: Sereno AL Aluminiumräcken
För att se hur du använder verktyget kan du klicka här
Lägga till / ändra vinkel
Välj vilken ritningsvy som ska visas
VÄLJ INFÄSTNING:
VÄLJ HANDLEDARE:
VÄLJ GLAS:
VÄLJ BÖRJAN:
VÄLJ SLUTET:
?
  • 1. MÅTT & DESIGN
  • 2. STOLPMONTERING
  • 3. HANDLEDARE
  • 4. GLAS
  • 5. RÄCKESAVSLUT -
  • 6. SAMMANFATTNING
Summa: 0 kr INKL MOMS

OM VERKTYGET

I vårt ritverktyg kan du själv designa ditt räcke och göra tillval så som vilket glas du vill mm. Nedan är några kortfattade steg som visar hur du använder verktyget. Har du några frågor är det bara att ringa oss på 031 - 724 95 00 så hjälper vi dig gärna!

Guide step 1

Guide step 2

Guide step 3

Guide step 4

OM PROCESSEN

Ha dina mått färdiga, eller gör en testritning.
Lägg till en sida och längd i taget så ser du direkt vad totalpriset blir. Sedan kan du enkelt ändra standardvalen. Många val är gratis, men vissa kommer att ändra priset. Det ser du längst upp till höger. Ångrar du dig kan du alltid ändra alternativen innan beställningen läggs.

Planering

1. TA MÅTTEN PÅ DIN ALTAN

Detta är ett mycket viktigt moment. Fel mått gör att räcket inte kommer att passa.

Det mått vi efterfrågar är det så kallade CC-måttet på räcket. Enkelt förklarat vill vi ha mittenmåtten på vart räcket ska stå. Läs mer om hur du tar och ger måtten korrekt här.

2. SE TILL ATT DU HAR NÅGOT ATT FÄSTA DITT RÄCKE I

Ett glasräcke är ganska tungt och behöver rejäla fästpunkter. Många kommer också att luta sig mot räcket och då måste det stå kvar. Innan du skickar din beställning skall du se till att du har något bra att fästa i. Ofta går det att komplettera saknade fästpunkter. Läs mer om att skapa fästpunkter här.

3. ANVÄND UTRÄKNAREN OCH RITA IN DITT RÄCKE.

Genom uträknaren får du ditt totalpris inklusive de alternativ du har valt direkt. Det är bara att klicka beställ, så kommer vi att ringa upp dig och bekräfta din beställning. Ditt räcke skickas normalt inom 48 timmar vardagar och är oftast hemma hos dig 2-6 dagar efter beställningen är gjord. Läs mer om leveranser här.

4. MONTERA RÄCKET

När du fått hem räcket är det viktigt att du öppnar lådan och kontrollerar att inget har blivit skadat i transporten. Använd den medföljande ritningen som du gjorde i webshoppen tillsammans med monteringsanvisningen för att enkelt veta var de olika delarna ska sitta.

NOGGRANNHET

Noggrannhet är A o O när du mäter upp dimensionerna på ditt räcke! Gör det noggrant och tänk igenom alla olika delar så blir montaget enklare och resultatet bättre!